Termékeink

WinWerth

A felhasználóbarát 3D mérőszoftver

A WinWerth mérőszoftver hatékony és ergonomikus üzemeltethetőséget garantál a készülékek számára. A kezelő munkáját grafikus interaktív felületek segítik, így a rendszer kiválóan alkalmas műhelyszinti használatra. A tapasztalt kezelők számára számos eszköz áll rendelkezésre.

A nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszerrel megbízhatóan és automatikusan mérhetők tárgyak még kis kontrasztok és változó tárgyjellemzők mellett is. A legegyszerűbb kapcsolva működő tapintókkal, 3D szkenneléssel és mérő tapintórendszerrel, lézeres mérésekkel, továbbá más elven történő mérések minden probléma nélkül kombinálhatók az optikai mérésekkel.

A Werth Cad-Offline és Werth Cad-Online modulok új mércét állítottak a koordináta-mérőgépek és a CAD-rendszerek összekapcsolása terén.

A Werth BestFit a kiforrott szkennelési technológiával kombinálva tökéletes eszközt kínál szabad formájú kontúrok és felületek ellenőrzéséhez. Az SPC-csatlakozás az alapkivitel része.

A WinWerth® – univerzális szoftverkoncepció műhelyek és mérőhelyiségek számára

A WinWerth a modern, intuitív felhasználói támogatást olyan kiváló funkciókkal kombinálja, amelyek rendkívül egyszerűvé teszik a Werth multiszenzoros koordináta-mérőgéppel végzett mérést. A WinWerth használatával valamennyi geometriai jellemző, valamint az alak- és helyzettűrések DIN/ISO 1101 szerint mérhetők és értékelhetők. A mérési eredmények grafikusan és táblázatosan egyaránt megjelenítésre kerülnek. A korrekciós értékek közvetlenül is átvihetők a gyártógépekre. Különösen fontos a WinWerth mérőszoftver könnyen átlátható és használható grafikus kezelőfelülete. A képfeldolgozó rendszer intelligenciájával egyesítve a WinWerth új mércét állít fel.

A mért geometriai elemek egy összeállítási rajzhoz hasonlóan, grafikus formában jelennek meg. Az elemek egyetlen kattintással méretekhez rendelhetők, ami rendkívül egyszerűvé teszi a mérést. A Werth Cad-Online üzemmód minimalizálja a szükséges kezelési műveleteket. A Werth Cad-Offline szoftvermodullal magas szinten programozhatók multiszenzoros koordináta-mérőgépek a berendezésen kívül. A gépkezelőnek csupán annyi a dolga, hogy egy egérkattintással kiválassza a mérendő geometriai elemet a megjelenített rajzon.

Hogy a gépkezelő csakis a saját felhasználási szintjének megfelelő szoftverfunkciókhoz férjen hozzá, arról jelszavas védelem gondoskodik. Ez a megoldás a programok vonalkódolvasóval történő egyszerű indítását és az összetettebb mérési eljárások létrehozását egyaránt támogatja.

Valódi képfeldolgozó rendszerrel együtt alkalmazva a WinWerth hatékony kezelhetőséget biztosít a berendezés számára. Speciális felhasználói programok használatával még az olyan különleges munkadarabok is könnyedén és hatékonyan mérhetők, mint a gépjárműtengelyek és a szerszámok.


Letölthető dokumetumok

Multisensor háziújság

Dokumentum letöltése Image

Werth alak- és helyzettűrések plakát

Dokumentum letöltése Image