Termékeink

Mérnöki Rendszerek Rendelésre

Engineer to Order: Amikor költséghatékony, megbízható megoldásra van szüksége egy összetett gyártási kihíváshoz, akkor mi vagyunk az Ön precíziós automatizálási partnere. A ...

Engineer to Order:

Amikor költséghatékony, megbízható megoldásra van szüksége egy összetett gyártási kihíváshoz, akkor mi vagyunk az Ön precíziós automatizálási partnere.

A DWFritz a precíziós automatizálás szakértője (Precision Automation Experts™). Nem minden automatizálás egyforma. A egyedi precíziós automatizálás más szintű szakértelmet igényel – ez határoz meg minket. Szakterületünk a nagy sebességű, precíziós összeszerelés, valamint a fejlett gyártáshoz a teszt automatizálás. Világszínvonalú mérnöki és projektmenedzsment csapatainkat az iparágban elismerik a leginnovatívabb megoldásokért, ideértve az egyedi szoftvereinket, a kategóriájukban legjobb szenzorokat, a gépi látórendszereket, robotokat, adagoló berendezéseket és a precíziós anyagmozgatást.

 

Megoldjuk a legnagyobb kihívást jelentő automatizálási problémákat. Legyen szó egy egyedi rendszerről vagy egy teljes sorozatról, egy kihívást jelentő folyamatról, amelyet hatékonyabbá szeretne tenni, egy új termék bevezetéséről, vagy a gyártás hatékonyságának módosításáról (legyen bármilyen a termelési forgatókönyve: nagy volumen, vagy kis volumenű gyártás / széles termékválaszték), mi vagyunk az Ön partnere.

 

Együttműködési folyamatunk

Célunk, hogy példaértékű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, ezért folyamatosan együttműködünk megbízóink mérnöki csapatával. Gyakori DFM és GD&T elemzést végzünk, hogy a 100% -os ellenőrzést elérve (nulla hiba) lehetővé váljon az statisztikai folyamatirányítás(SPC).

 

Képességeink

Alapvető képességeink a precíziós ellenőrzés, a metrológia és az összeszerelés automatizálása. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy segítsük ügyfeleinket a befektetés megtérülése maximalizálásában (ROI) és a működési hatékonyság nagymértékű javításában. Rendszereink és megoldásaink képesek szubmikronos pontosságra, hogy megfeleljenek a kihívást jelentő GRR szabványoknak.

 

Munkatársaink

Hatalmas szaktudásunk nemcsak a kutatás és fejlesztésre (K+F) fordított komoly beruházásoknak köszönhető, hanem több évtizedes, széleskörű tapasztalataiknak is, amelyet különféle ipari ágazatokban szereztek.

 

A siker története

A DWFritz Automation több, mint 45 éven keresztül, a Fortune Magazin által számontartott első 500 vállalat közül számosnak volt megbízható partnere az ellenőrzési, metrológiai és precíziós automatizálási megoldások terén. Építették hírnevünket azzal, hogy együttesen terveztük, fejlesztettük és építettük a kulcsrakész megoldásokat.

A vállalat világszerte több mint 2000 rendszert szállított és telepített. Büszkék vagyunk megoldásainkra és globális támogatásunkra, és várjuk, hogy segíthessünk Önnek gyártási céljainak megvalósításában.

Videó bemutató