Termékeink

HandyScan 3D™

A HandySCAN 3D a kézi szkennerek új generációja, melynek megalkotásakor a piac igényeinek maximális kiszolgálására törekedtek.

Hany SCAN 3DTM a hordozhatósággal és sokoldalúsággal ötvözött pontosság

A 3D HandySCAN egy szabadalmaztatott, metrológiai minőségű 3D szkenner. Arra van optimalizálva, hogy kielégítse a metrológiai szakemberek tervezésben és gyártásban felmerülő igényeit. A fizikai objektumok 3D mérésének leghatékonyabb és legmegbízhatóbb módját nyújtja bárhol.

A HandySCAN 3D hihetetlen sebességgel, kiváló minőségű méréseket rögzíti. Az ideális eszköz minőségbiztosításhoz, valamint a termékfejlesztési alkalmazások számára. A teljesítményét nem befolyásolják a környezeti változások. Hordozható, pontos és egyszerűen használható.

Főbb ismérvei:

  • Nagy teljesítményű optika (kiemelkedő szkennelési minőség)
  • ISO 17025 VDI/VDE 2634 szabvány 3. része szerinti pontosság
  • Kiegészítő vonallézer a nehezen elérhető területekhez
  • Kék lézer technológia (nagy felbontás)
  • Fókusztávolság-jelző indikátor
  • Intelligens gombok (gyors hozzáférés a gyakran használt szoftver funkciókhoz)
  • 11 lézerszálkereszt a leggyorsabb méréshez
  • Ergonomikus és elegáns dizájn
Főbb ismérvek részletei
Pontosság: 0.025 mm
Térfogati pontosság: 0.020 + 0.040 mm/m
Nagy felbontás: akár 0,025 mm
Megbízható Acceptance teszt: Az ISO 17025 által akkreditált laboratórium által végzett VDI / VDE 2634 3. rész szerinti szabvány alapján
Gyors szkennelés: Nagy szkennelési terület akár 11 lézerkereszttel és nagy mérési sebesség akár 1 300 000 mérés/másodperc
Azonnali mesh megjelenítés Használatra kész fájlok
Hordozhatóság: A HandySCAN bárhová elvihető és bármilyen környezeti körülmények között használható, anélkül, hogy ez befolyásolná a szkenner teljesítményét.
Kicsi és könnyű: 0.94 kg, 79x142x288 mm, egy kis bőröndben elfér
Önpozicionáló: A működéshez nem szükséges semmilyen állvány vagy külső nyomkövető eszköz.
Dinamikus pozicionálás: Mind a szkenner, mind a szkennelt objektum mozoghatnak a mérés során, a vizsgálat eredménye ugyan úgy pontos és magas minőségű marad.
Sokoldalúság: Lehetővé teszi különböző méretű és felületű objektumok (pl. fényes felületek) valós időben történő beolvasását.
Egyszerűség: Felhasználóbarát felületének és az ergonomikus dizájnnak köszönhetően könnyen kezelhető és használata gyorsan tanulható.
Gyors setup: a beállításhoz kevesebb, mint 2 perc elegendő

Videó bemutató

A széria harmadik generációjának számító HandySCAN BLACK™ a nagy teljesítményű szkennelést kék lézeres technológiával, továbbfejlesztett optikával és ergonomikus dizájnnal ötvözi.

Reverse engineering egyszerű folyamatleírás az adatgyűjtéstől a 3D modellezésig.


Letölthető dokumetumok