Termékeink

Aberlink CAD modell alapú mérőprogram készítés

Gyors és egyszerű mérőprogram készítés - akár off-line módban is

Az ABERLINK 3D mérőprogram évek óta ipari mérvadó a könnyen kezelhetőség és a programozási sebesség területén. Mindeddig elég volt a már bevált betanítás-ismétlés (teach-and-repeat) módszer használata egy darab mérésénél. De mi van akkor, ha már a darab kézben tartása előtt előre el akarjuk készíteni a mérőprogramot? Nos, örömmel mutatjuk be az új CAD programozási modulunkat, ami igazi ABERLINK stílust képvisel és ami lehetővé teszi a legegyszerűbb programozást egy IGES vagy egy STEP CAD modellből.

Ha már tudják használni az ABERLINK 3D mérőszoftvert, akkor már a CAD programozás modult is tudják kezelni – mi sem lehetne ennél egyszerűbb. Ahelyett, hogy mérési pontokat vennének fel pl. kézi tapintással magán a darabon, most már elég csak rákattintani a CAD modell felszínén azon pontokra, amiket mérni szeretnének.

A „Jellemző előrejelzés” mód ugyanúgy működik itt, mint a méréseknél; ha például a modell egyik síkján rákattint négy pontra, akkor a szoftver a programban automatikusan létrehoz egy felszín mérést ugyanazon a négy ponton. Ezután kattintson egy másik mérési jellemzőre, mire a program automatikusan bezárja a „Sík mérés” ablakot és keres egy másik jellemzőt. Miután rákattint egy kör mérésére, akkor már csak egy kattintás, hogy egy kört, vagy kettő, hogy egy hengert mérjen. Ily módon az ABERLINK 3D mérőszoftver programozása még könnyebbé vált!

Az ABERLINK CAD programozási modul akár a mérőgépen, akár off-line is használható… semmi sem lehetne ennél egyszerűbb!


Letölthető dokumetumok

Aberlink termékkatalógus

Dokumentum letöltése Image

CAD modell alapú programozás terméklapja

Dokumentum letöltése Image