Termékeink

Mérőgép felújítás

Mit is jelent tulajdonképpen a retrofit szó? A mérőgép teljesítményének és képességének növelését.

Kapcsolódó szolgáltatások

Mit is jelent tulajdonképpen a retrofit szó? A mérőgép teljesítményének és képességének növelését.

Az Aberlink cég színvonalas retrofit és upgrade megoldásával új életet lehet lehelni az Ön régi elavult mérőgépébe!

Végül is minden mérőgép szoftver, tapintó rendszer és vezérlő elektronika idejét múlttá válik az újabb, gyorsabb és jobb rendszerek által. Tulajdonképpen úgy is fogalmazhatunk, hogy egy mérőgép kétféleképpen válhat elavulttá. Egyrészt a rendszer fizikai értelemben elhasználódik, meghibásodik, tönkremegy. Sok esetben az ilyen régi rendszerekhez már nem létezik szerviz támogatás, ezért használhatatlanná válik. Másrészt a rendszer akkor is meghaladottá válik, mikor még fizikai értelemben működő képes, de a jelenkor követelményeit már nem tudja teljesíteni.

A Retrofit megoldásnak a lényege az, hogy a mérőgépek mechanikai felépítése (vezető pályák, légcsapágyazások, mozgató rendszerek és esetleg az útmérő rendszerek) még működőképes, de a számítástechnikai és a vezérlő rendszer már elavult. Ezen segít felújítás.
Egy idő után minden mérőgép szoftver, tapintó rendszer és vezérlő elektronika idejét múlttá válik. Ennek egyik oka lehet, hogy elhasználódik, meghibásodik. A másik ok pedig az lehet, hogy meghaladottá válik, miután már nem tud megfelelni a korszerű elvárásoknak.

Lehetőség van mérőgépek, mérőkarok, vagy optikai rendszerek felújítására is.

Videó bemutató