Termékeink

Project X

A Project X manuális, vagy CNC kivitelű optikai mérőrendszer egy egyedülálló szabadalmaztatott útmérő rendszerrel készül (Colourmap). Az egyszerű kivitel és könnyű kezelhetőség miatt üzemi környezetben is alkalmazható.

A Project X manuális, vagy CNC kivitelű optikai mérőrendszer egy egyedülálló szabadalmaztatott útmérő rendszerrel készül (Colourmap). Az egyszerű kivitel és könnyű kezelhetőség miatt üzemi környezetben is alkalmazható. Érintésmentes méréseket tesz lehetővé optikájával. Kicsi vagy puha alkatrészek mérésére kiváló megoldás. Két megvilágítási módozatának köszönhetően flexibilisen alkalmazkodik a mérési feladathoz.

Szoftverek
Aberlink 2D
Az Aberlink 2D szoftver a legújabb geometriai mérőszoftver, amelyet grafikus felület köré fejlesztettek, nemcsak grafika hozzáadásával. Használható manuális vagy CNC mérőgépeken és optikai szenzorokkal kiválóan alkalmazható. A szoftver forradalmi, mivel teljes képet készít a vizsgált munkadarabról. A méreteket egyszerűen kattintva képezhetjük, megfelelve az alkatrész műszaki rajzának. Az Aberlink 2D geometriai mérőszoftver mértékadó ipari alkalmazás lett, ha egyszerű geometriai elemek mérését kell rajzok alapján elvégezni.
Aberlink Vision
Az Aberlink Vision szoftver teljesen automatikus éldetektálási módszerrel dolgozik, ennek segítségével a kamera akár CNC üzemmódban is használható. Az optikai mérőszoftver rengeteg optikai mérőfunkcióval növeli az Aberlink 3D képességeit – így a kamerarendszerrel ugyanaz a mérőszoftver válik használhatóvá.
Mérjen geometriai jellemzőket, szkenneljen profilokat, vizsgáljon menetet, miközben a nagypontosságú éldetektort használja!

Géptípus Méréstartomány (mm) Pontosság (ISO 10360/2)
Project X man X 400
Y 300
Z 125 (mérőrendszer nélkül)
7.5μm+L/250mm
Project X CNC X 400
Y 300
Z 125 (mérőrendszer nélkül)
7.5μm+L/250mm

Videó bemutató


Letölthető dokumetumok

Aberlink termékkatalógus

Dokumentum letöltése Image

Project X terméklap

Dokumentum letöltése Image

Project X prospektus

Dokumentum letöltése Image