Termékeink

Axiom too manuális

Az Axiom too manuális koordinátamérőgép kis- és közepes méréstartományú rendszer. Egy olcsó megoldás egyedi mérések elvégzéséhez.

Az Axiom too manuális koordinátamérőgép kis- és közepes méréstartományú rendszer. Egy olcsó megoldás egyedi mérések elvégzéséhez. A magas minőség és a kivitel alkalmassá teszi akár üzemi körülmények közötti alkalmazásra is. A könnyen kezelhető Aberlink 3D mérőszoftverrel könnyedén megbirkózhat a bonyolult mérési feladatokkal is. Egyedülálló opció, hogy a manuális rendszer a helyszínen bármikor átalakítható CNC vezérelt rendszerré.

Szenzorok

TP8
Alapértelmezett a Renishaw TP8-as manuálisan állítható mérőfej

MH20i
Renishaw MH20i manuálisan dönthető és forgatható indexálható mérőfej

KMG kamera
Érintésmentes méréseket tesz lehetővé a koordináta mérőgépen. Kicsi vagy puha alkatrészek mérésére kiváló megoldás. A mágneses felvevő egység segítségével a tapintószenzor és a kamera gyorsan és ismételhetően cserélhető.

Tartozékok

Hőmérséklet kompenzáció
Az Aberlink környezeti hőmérséklet kompenzációja képessé teszi a mérőgépet a mérési pontosság megőrzésére akár olyan ellenőrizetlen környezetben, mint a gyártócsarnok.

Szoftverek

Aberlink 3D
Az Aberlink 3D szoftver a legújabb geometriai mérőszoftver, amelyet grafikus felület köré fejlesztettek, nemcsak grafika hozzáadásával. Használható manuális vagy CNC mérőgépeken, beállítható 2D-s, illetve 3D-s üzemmódban is, és mind tapintós, mind pedig optikai szenzorokkal kiválóan alkalmazható. A szoftver forradalmi, mivel teljes képet készít a vizsgált munkadarabról. A méreteket egyszerűen kattintva képezhetjük, megfelelve az alkatrész műszaki rajzának. Az Aberlink 3D geometriai mérőszoftver mértékadó ipari alkalmazás lett, ha egyszerű geometriai elemek mérését kell rajzok alapján elvégezni.

Aberlink CAD
Előfordulhat, hogy az alkatrészek komplex felületeket is tartalmaznak, vagy nem áll rendelkezésünkre műszaki rajz. Ilyenkor a munkadarab vizsgálatának egyetlen módja az összehasonlító mérés a CAD modellhez képest. Az Aberlink CAD összehasonlító modulja lehetővé teszi CAD modellek importálását az Aberlink 3D szoftveren keresztül STEP vagy IGES formátumból, valamint a mérések összehasonlítását a CAD modellel. Ez manuális, illetve CNC mérőgépeken is végrehajtható. Az Aberlink 3D szoftver nemcsak forradalmasít az egyszerűen kezelhető szoftverek között, hanem gazdag funkcionalitásával meggyőzi mind az alkalmi felhasználókat, mind pedig a teljes munkaidős profi méréstechnikusokat.

Aberlink Vision
Az Aberlink Vision szoftver teljesen automatikus éldetektálási módszerrel dolgozik, ennek segítségével a kamera akár CNC üzemmódban is használható. Az optikai mérőszoftver rengeteg optikai mérőfunkcióval növeli az Aberlink 3D képességeit – így a kamerarendszerrel ugyanaz a mérőszoftver válik használhatóvá.
Mérjen geometriai jellemzőket, szkenneljen profilokat, vizsgáljon menetet, miközben a nagypontosságú éldetektort használja!

 

 

 

 

Géptípus Méréstartomány (mm) Pontosság (ISO 10360/2) Működési hőmérséklet
AXIOM TOO 600 MAN X 640
Y 600
Z 500
2.4 + L/250) μm 0 - 45°C
Optimális: 18 - 22°C
AXIOM TOO 900 MAN X 640
Y 900
Z 500
2.4 + L/250) μm 0 - 45°C
Optimális: 18 - 22°C
AXIOM TOO 1200 MAN X 640
Y 1200
Z 500
2.4 + L/250) μm 0 - 45°C
Optimális: 18 - 22°C

Videó bemutató


Letölthető dokumetumok

Aberlink termékkatalógus

Dokumentum letöltése Image

Axiom too manuális terméklap

Dokumentum letöltése Image

Renishaw mérőfejek

Dokumentum letöltése Image