Karrier

Csatlakozz hozzánk

Ügyfélszolgálati asszisztens

pozícióba!

Monori székhelyű, nemzetközi hátterű Werth Magyarország Kft keres csapatába egy önálló munkavégzésre és csapatmunkára is alkalmas munkatársat.

Főbb feladatok:

Szeretnénk, ha te képviselnéd cégünket a bejövő hívások fogadásánál, az ügyfelekkel való egyeztetések során, így olyan személyt keresünk, aki pozitív, és élvezi az emberekkel való kommunikáció sokszínűségét.

Ha szeretsz önállóan dolgozni, fontos neked, hogy a feladataid határidőre elvégezd, de ugyanakkor szívesen dolgozol egy jókedvű csapat tagjaként, akkor téged keresünk.

Te fogod kézben tartani az iroda dolgait, és támogatni a kevés létszámú, de annál nagyobb munkabírású kollégáinkat, akik sokszor mindenben rád számítanak.

Fontos nekünk, hogy szeress részt venni az új projektekben. Pontosságodra szükséged lesz az ajánlatok elkészítésében, a szerviz munka szervezésében.

A beérkező számlákat te fogod érkeztetni, és előkészíteni könyvelésre, így előny, ha kiismered magad a számok világában is.

Kreativitásodnak is hasznát veszed, hiszen marketing, és rendezvényszervezés területén is számítunk a közreműködésedre.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Középfokú végzettség
  • Erős felhasználói szintű MS Office ismeretek
  • Önálló, precíz és megbízható munkavégzés
  • Folyamatos fejlődésre való törekvés
  • 1-3 év releváns tapasztalat
  • Legalább alapfokú angol nyelvtudás

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Felsőfokú, illetve középfokú szakirányú végzettség
  • Azonnali kezdés
  • Középfokú angol nyelvtudás

Amit kínálunk:

Fontos nekünk, hogy inspiráló környezetet biztosítsunk, ahol megélheted motivációdat, kölcsönösen odafigyeljünk egymásra.  Versenyképes fizetésed mellé egy családias hangulatú csapatot is kapsz, ahol együtt élhetjük meg a Werth Magyarország Kft sikereit.

Jelentkezésedet a karrier@werth.hu email címen várjuk!

Miért csatlakozz hozzánk?

Mi a monori székhelyű Werth Magyarország Kft. több mint 10 éve jelen vagyunk a hazai és környező országok piacán. Ügyfeleink hosszútávon számíthatnak egyenletes, megbízható teljesítményünkre. Precíziós 3D mérőgépeket forgalmazunk és üzemeltetünk.

Szakterületünk elismert képviselői vagyunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink folyamatos fejlesztésére, képzésére annak érdekében, hogy mindig naprakészen és magas színvonalon tudjunk megoldást nyújtani ügyfeleink igényeire.

Munkáltatóként az embert helyezzük a középpontba. Tiszteletben tartjuk a munka-magánélet egyensúlyát. Olyan inspiráló munkakörnyezetet teremtünk, amelyben munkatársaink megélhetik belső motivációjukat és fejleszthetik képességeiket. Munkatársainkat kölcsönös odafigyelés, támogatás, türelem és együttműködés jellemzi.

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk forgalmazott mérőgépek a legmodernebb, szabadalmaztatott technológiai újításokat alkalmazzák, ezek teszik kiemelkedően egyedivé megoldásainkat.

Werth Magyarország Kft.

2200 MONOR, PETŐFI U. 4.

(MEGKÖZELÍTÉS AUTÓVAL A KISS ERNŐ UTCA FELŐL JAVASOLT)

TEL: +36 29 611 020
FAX: +36 29 611 022

Központi email: info@werth.hu
Árajánlatkérés: sales@werth.hu
Hibabejelentés: support@werth.hu

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!