Csereakcióban most -25% a piac leggyorsabb lézerszkennerére!

Lecserélné régi, lassú és pontatlan 3D szkennerét? Szerezze be 25%-os kedvezménnyel vadonatúj Handy SCAN 3D-jét, miközben megszabadul elavult 3D szkennerétől! Lépjen szintet a piac leggyorsabb készülékével, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tovább

Computer tomográfia kompakt kivitelben

Rendkívül gyors mérés nagy felbontással transzmissziós mikrofókuszos röntgen forrással és kiemelkedően alacsony működési költségek az új monoblokk kialakításával.

Tovább

Multiszenzoros újdonság

A Werth Messtechnik GmbH legújabb fejlesztéseként a nagy sikerű ScopeCheck FB mérőgép megújult. A 2 Z-tengelyes konstrukciónak és a Werth Multiszenzor interfésznek köszönhetően elérhetővé vált, hogy a termelési környezetben az ütközés veszélye nélkül alkalmazzuk a multiszenzoros technológiát.

Tovább

Extrém körülmények között

Az Aberlink cég fejlesztéseként jelent meg az Xtreme CNC koordináta mérőgép, mely a gyártásközi gyors 3D mérésekhez nyújt segítséget. A beépített hőmérséklet kompenzációnak és a kompakt kialakításnak köszönhetően a mérőgép a gyártói terület bármelyik részén elhelyezhető. Az Xtreme-met használva jelentősen csökkentheti a vizsgálati időt és javíthatja a gépbeállítások hatékonyságát.

Tovább

A legjobb "mérő-kar" az öné

A Creaform az új tökéletesített kivitelű és teljesítményű MetraScan 3D lézerszkennerrel jelent meg a piacon. Olyan sokoldalú és hordozható mérési megoldást találni, amely a fix gépekkel megegyező pontosságra képes a zsúfolt és leterhelt gyártási környezetekben, igazi kihívást jelent minden minőségellenőr és gyártásfelügyelő számára. Győződjön meg róla személyesen, egyeztessen kollégáinkkal ingyenes helyszíni bemutatót!

Tovább

TERMÉKEINK

3D CT (röntgenes) mérőgépek

Kiemelkedő pontosságú CT szenzoros, röntgenes mérőgépek. A multiszenzor elv lehetővé teszi több szenzor alkalmazását is egy rendszerben.

Optikai és multiszenzoros mérőgépek

Kiemelkedő pontosságú 3D multiszenzoros mérőgépek. A multiszenzor elv lehetővé teszi több szenzor alkalmazását egy rendszerben.

3D KOORDINÁTA MÉRŐGÉPEK

Mérőszobai és gyártásközi, tapintós és optikai mérőrendszerek

HORDOZHATÓ RENDSZEREK

Rugalmasan telepíthető optikai mérőberendezések és 3D szkennerek 0,1- 15m méréstartományban ipari és kreatív felhasználásra.

Univerzális mérőszoftverek

Platform független (CMM, mérőkar, tracker, 3d szkenner, stb) felső kategóriás mérőszoftver.

Kiegészítők

Rögzítést és befogást segítő rendszerek Tapintórendszerek és -készletek

SZOLGÁLTATÁSAINK

Mérőgép karbantartás, kalibrálás

A karbantartások során a mérőgépek kopó, elhasználódó mechanikus alkatrészeit cseréljük ki. Továbbá elvégezzük a gyártó előírása szerinti karbantartást, diagnosztikai procedúrát és a szükséges beállításokat vagy…

Bérmérés, bérszkennelés és Reverse Engineering

Cégünk az elérhető legmodernebb mérőrendszereket alkalmazva kínál szolgáltatásokat a méréstechnika területén.

Mérőgép oktatás

A mérőgépek kezelését, állagmegóvását, a szoftverek használatát teljes körű oktatás keretén belül ismertetjük meg ügyfeleinkkel.

HÍREK, AKTUALITÁSOK

Esettanulmányok

Mohamed és a hegy

Nagy méretű alkatrészek esetében célszerű hordozható, gyártásközi mérésekre tervezett mérőeszköz alkalmazása   Az elmúlt évtizedben a szemünk előtt vált a magyar gazdaság ...

Média

Meghívó: a hetediken Te magad is ott légy!

Kíváncsi lenne egy olyan workshopra, ahol újat tudnak mondani az Ön számára is?   Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Werth 3D ...

Újdonságok

Csereakcióban most 25% kedvezmény a piac leggyorsabb lézerszkennerére!

Sosem volt még egyszerűbb megvalósítani a gyors és pontos 3D szkennelést!   3D mérési sebességet és pontosságát szeretné növelni? Küszködik az elavult, ...


Werth Magyarország Kft.

LEVELEZÉSI CÍM: 2200 MONOR, ZÓLYOM U. 80/B.
IRODA ÉS BEMUTATÓTEREM: 2200 MONOR, PETŐFI U. 4.

(MEGKÖZELÍTÉS AUTÓVAL A KISS ERNŐ UTCA FELŐL JAVASOLT)

TEL: +36 29 611 020
FAX: +36 29 611 022

Központi email: info@werth.hu
Árajánlatkérés: sales@werth.hu
Hibabejelentés: support@werth.hu

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!